Hydroxycut, slabire prin termogeneza

HYDROXYCUT este un produs nou introdus pe piata, care initiaza termogeneza si creste cantitatea de hormoni necesari arderii grasimilor.

La momentul actual, este considerat cel mai bun arzator de grasimi, reprezentand solutia optima de slabire, in cel mai scurt timp si cu eficienta maxima.

Ce este termogeneza?

Termogeneza este un complex de procese metabolice, care mentin temperatura corpului la un nivel stabil.

Ingredientul activ este Acidul Hydroxicitric, extras din Garcinia Cambogia. Pe fondul efortului fizic, se obtine o ardere accelerata a grasimilor, prin conversia acestora in masa musculara.

Studiile au pornit de la un ingredient care creste cantitatea de norepinefrina (cunoscut ca hormonul “fight or flight”), unul dintre cei mai importanti in metabilizarea grasimilor.

In cercetarile facute, probele de plasma sanguina s-au recoltat la fiecare 30 de minute, timp de 3 ore. Subiectii care au folosit ingredientul cheie din Hydroxycut au prezentat o crestere a nivelului de noreprinefrina din organism cu 92%!

Un alt studiu a durat opt saptamani. Cei care au folosit HYDROXYCUT au pierdut, in medie, 7,5 kg, urmand si o dieta restrictiva in calorii.

Pretul unui flacon de Hydroxycut este de aproximativ 150 de lei/120 de capsule.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Hydroxycut, slabire prin termogeneza”:
, ,
Autorul a scris 324 articole