Trucuri de slabire fara efort

fitnessPotrivit unui studiu recent, 67 la suta dintre oameni isi petrec 20 de ore pe zi stand jos sau intinsi. Cercetatorii au descoperit ca cinci minute de stat in picioare la fiecare 30 de minute intr-o zi de lucru, este echivalent cu arderea a peste 2.500 de calorii intr-o luna.

 “Chiar daca faci exercitii cel putin 30 de minute pe zi,  poti sa intampini probleme de sanatate din cauza sedentarismului. Mesajul este clar: miscati-va mai mult si stati jos mai putin. Bineinteles, ca orice activitatea fizica suplimentara si un regim alimentar atent vor ajuta si mai mult, insa schimbarile mici, precum statul in picioare si miscarea la fiecare jumatate de ora poate reprezenta un pas important in pierderea kilogramelor care sunt in plus. Schimbarile trebuie facute treptat. Daca te misti mai mult stand in picioare, atunci beneficiile vor fi si mai mari”, a declarat Stuart Biddle, profesor in cadrul Universitatii Loughborough.

Profesorul a intocmit o lista cu cateva schimbari care pot fi facute pentru ca oamenii sa nu mai stea jos sau intinsi atat de mult timp. Cateva dintre ele ar fi: vorbirea la telefon stand in picioare, mutarea calculatorului pe masa de calcat, udarea gradinii cu stropitoarea si nu cu furtunul si spalarea manuala a vaselor.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Trucuri de slabire fara efort”:
,
Autorul a scris 324 articole