Femeile incearca 61 de diete pana la 45 de ani

Cele mai frecvente regimuri de slabit incercate de femei sunt cea pe baza de supa de varza, cea pe baza de carbohidrati si regimul pe baza de legume, potrivit publicatiei Daily Mail.

Cercetarea, realizata pe un esantion de 2.000 de persoane, femei si barbati, mai arata ca majoritatea femeilor sunt nemultumite de rezultatele curelor de slabire, tinand cont de faptul ca de la varsta de 16 ani acestea incearca doua regimuri pe an.

Cifrele sondajului mai arata ca sase din zece persoane chestionate au renuntat sa mai includa in regimul zilnic cartofi, paine sau fructe, pe motiv ca ingrasa.

Specialistii spun ca aceste alimente sunt esentiale organismului si fac parte dintr-o dieta sanatoasa si echilibrata.

Potrivit datelor, o parte dintre subiecti au precizat ca au exclus din regim alimentele care contin calciu, fara sa tina cont de parerea medicilor care spun ca aceste ajuta la prevenirea afectiunilor masei osoase.

Calciul este important pentru cresterea si sanatatea oaselor, iar un deficit mare poate duce la aparitia osteoporozei la femeile de peste 40 de ani si la cele insarcinate, avertizeaza nutritionistii.

Medicii nutritionisti atrag atentia asupra faptului ca dintre toate curele de slabire, cea pe baza de supa de varza si cea cu legume ar trebui evitate, deoarece acestea ne pun sanatatea in pericol.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Femeile incearca 61 de diete pana la 45 de ani”:
,
Autorul a scris 324 articole