Cele mai eficiente suplimente anti-imbatranire

Odata cu trecerea timpului, organismul prezinta semne ale imbatranirii, atat la suprafata cat si in interior.

De aceea, corpul poate fi ajutat cu suplimente, pentru a “lupta impotriva anilor”.

Iata cele mai importante zece suplimente “anti-aging”:

ASPIRINA Cea mai frecventa cauza de invaliditate si deces sunt cheagurile ce se dezvolta in interiorul unei artere, ce pot provoca un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Aspirina are un efect imediat si de durata asupra trombocitelor din sange, ceea ce reduce probabilitatea formarii de cheaguri si normalizeaza fluxul sanguin.

COENZIMA Q10 are un rol asemanator vitaminelor, fiind prezenta in toate celulele organismului, in special a celor cu activitate foarte intensa: inima, ficat, creier. Are un rol major in producerea de energie pentru desfasurarea proceselor biochimice dar si prin inactivarea radicalilor liberi responsabili de distrugeri celulare (antioxidant).

ACETIL L CARNITINA O cauza majora a imbatranirii populatiei este o reducere a componentelor producatoare de energie ale celulelor, din care rezulta scaderea activitatii metabolice celulare. L-carnitina ajuta la mentinerea metabolismului energetic celular prin asistarea transportului de grasimi prin membrana celulelor.

CARNOSINA este un nutrient care se gaseste in mod natural în corpul nostru, a carui productie scade odata cu varsta. Cercetarile stiintifice au aratat ca acest nutrient produce rezultate uimitoare si spectaculoase pentru sanatate. Carnosina ar putea fi cheia in mentinerea organismului tanar inaintand in varsta. Persoane care au folosit amplificatorul de carnosina au avut imbunatatiri uimitoare in sanatate fizica si performanta, dupa cateva zile de utilizare.

ULEIUL DE PESTE este bogat in Omega 3 , recunoscut in tratarea bolilor de inima, pentru reglarea valorii colesterolului si a trigliceridelor. In acelasi timp, ingredientul Omega 3 ajuta la absorbirea si arderea rapida a grasimilor si implicit la indepartarea celulitei.

ACID LIPOIC neutralizeaza radicalii liberi, atat pe cei solubili in apa cat si pe cei solubili in grasimi. Ultimele cercetari au gasit ca Acidul Alfa Lipoic actioneaza pentru revitalizare si pentru reversarea procesului de imbatranire. Acesta micsoreaza efectele negative ale radicalilor liberi la nivelul celulelor sistemului nervos, chelatineaza ionii de fier si cupru ajutind la eliminarea acestora (ionii de metale sunt foarte daunatori prin efectul lor oxidativ). De asemenea, actioneaza ca enzima co-factor in metabolismul energetic si in asimilarea vitaminelor, scade nivelul colesterolului prin reglarea metabolismului lipidelor si contribuie la protectia celulei hepatice.

L-Alpha Glycerylphosphorylcholine (ALPHA GPC) este un compus natural ce se gaseste in creier si in lapte. Este folosit pentru a mari capacitatea de memorie si functia cognitiva. Se gaseste in compozitia unor suplimente sportive aflate pe piata din Romania (Animal Stak).

NEXRUTINE si 5-LOXIN sunt produse naturale, extrase sin plante, care pot ajuta la inhibarea actiunile destructive ale inflamatiilor induse de enzimele COX-2 si 5-LOX. Cercetarile indica faptul ca aceste doua substante trebuie luate impreuna pentru eficienta maxima.

MegaHydrin poate fi descoperirea revolutionara care va schimba felul in care ne ingrijim sanatatea in secolul XXI. Suplimentul anti-imbatranire ofera o dubla actiune: anti-oxidanta si anti-oboseala. Se bazeaza pe o formula exclusiva, compusa din ioni de hidrogen negativi, ce neutralizeaza moleculele de oxigen instabile, care sunt responsabile pentru imbatranirea celulara. De asemenea, MegaHydrin actioneaza ca un combustibil prin dublarea productiei de ATP (Adenozintrifosfat – energia pura din celule).

REVIDOX – STILVID este un supliment alimentar cu pronuntate afecte anti-îmbatranire, pentru regenerarea pielii si reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare. Studii clinice au aratat imbunatatirea calitatii pielii, prin cresterea gradului de hidratare – cu 80%, cresterea elasticitatii si reducerea profunzimii ridurilor.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Cele mai eficiente suplimente anti-imbatranire”:
, , ,
Autorul a scris 324 articole