Dieta de 17 zile – rezultate rapide cu un program medical revolutionar

Cartea „Dieta de 17 zile – rezultate rapide cu un program medical revolutionar” (scrisa de doctorul Mike Moreno) face furori in intreaga lume, depasind un milion de exemplare vandute. Programul, bazat pe metode stiintifice propuse de medicul american, te invata cum sa schimbi definitiv metabolismul in patru cicluri de cate 17 de zile, pentru arderea accelerata a grasimilor.

Fiecare ciclu de 17 zile modifica totalul caloric al alimentelor consumate. Aceasta variatie, pe care dr. Mike Moreno o numeste “confuzia organismului”, mentine metabolismul intr-o stare de expectativa.

Ciclul 1 – Accelereaza (zilele 1-17)
Cu o ratie zilnica de numai 1 200 calorii, planul urmeaza regulile generale ale unei diete cu putini carbohidrati. Se consuma carne slaba, lactate degresate, fructe, legume fara amidon, ceai verde si apa. In aceasta etapa se pierde mai ales apa si creste rata metabolica.

Ciclul 2 – Activeaza (zilele 18-34)
Aceasta etapa in care se consuma 1500 de calorii zilnic aplica variatia aportului caloric de la putin la mult, in timp scurt pentru accelerarea arderii grasimilor.

Ciclul 3 – Realizeaza (zilele 35-51)
Aceasta este perioada de stabilizare, pentru dezvoltarea unor obiceiuri sanatoase de alimentatie. In alimentatie se adauga mai multe cereale integrale si fructe. Sunt permise si gustari zilnice de 100 calorii si un pahar de alcool.

Ciclul 4 – Terminus (zilele 52-68)
Aceasta este etapa finala, in care se mentine atentia pe alimentatia sanatoasa, iar mesele sunt similare cu cele din ciclurile anterioare.

Autorul cartii “Dieta de 17 zile” – doctorul Michael Rafael Moreno este absolvent al Facultatii de Medicina Irvine and Hahnemann, din cadrul Universitatii California. El este membru al comitetului din San Diego al Academiei Americane a Medicilor de Familie.

In Romania pretul unei carti cu dieta de 17 zile este de circa 35 de lei. Verifica preturile la librarile: Elefant si Libris.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Dieta de 17 zile – rezultate rapide cu un program medical revolutionar”:
, , , ,
Autorul a scris 324 articole