Dieta cu cereale, slabire si sanatate

Dieta cu cereale te ajuta sa slabesti aproximativ cinci kilograme pe luna, fara sa te infometezi, cu trei mese principale si doua gustari, zilnic.

Doua dintre mesele principale trebuie se bazeaza pe cereale, lapte si fructe, iar cealalta trebuie sa fie normala.

Idei de gustari: fructe, batoane de cereale, iaurt, suc de fructe natural, biscuiti dietetici.

Cereale recomandate:

Germenii de grau – cresc rezistenta la stres, la efort fizic, reduc riscul de boli cardiace, intaresc sitemul imunitar si reduc nivelul colesterolului. Sursa importanta de vitamina E si B, acid folic, magneziu, potasiu, fosfor, seleniu si zinc, germenii de grau pot fi consumati cu lapte, in iaurt sau in alte creme.

Quinoa contine proteine complete mai multe si mai usor de digerat decat cele continute in carne, este o excelenta sursa de magneziu, fier si calciu. Consumul de quinoa este benefic pentru rinichi, auz, par, aparatul excretor, maduva osoasa, functionarea creierului, sistemul osos, inima.

Cerealele de dimineata pot fi inlocuite cu un castron de boabe de quinoa, sau pot fi folosite  in loc de orez pentru pilaf.

Meiul are o concentratie mare de vitamine, un nivel ridicat de proteine si nu contine gluten. Poate fi folosit in loc de orez, adaugat in supe, salate sau in pane-uri.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Dieta cu cereale, slabire si sanatate”:
, , ,
Autorul a scris 324 articole