O firma din Iasi produce sapun si sampon din lapte de capra

Sampon BIO PROTECT
Combate aparitia matretii, nu provoaca lacrimi, este foarte bland cu pielea si lasa parul matasos.
Este indicat pentru persoanele cu diferite probleme ale pielii (psoriasis, exeme) dar si celor care doresc o ingrijire naturala a pielii.

Sapun BIO Protect
Este un sapun bogat in nutrienti naturali pentru o piele care are nevoie de ingrijire, dar satula de chimicale. Laptele de capra contine mai mult de 30 de vitamine, minerali si aminoacizi, avand calitati antiinflamatorii.

Constituentii sai activi sunt considerati aproape identici cu cei din stratul protector al pielii noastre. Actiunea exfolianta a acidului lactic ajuta la stimularea reinnoirii celulare si la curatar protejeaza pielea impotriva bacteriilor.

Acest sapun este facut prin metoda la rece (45°C) care permite pastrarea proprietatilor uleiurilor naturale (masline, cocos si palmier) cat si a laptelui de capra. Parfumul este dat de uleiul natural (esential) extras din floarea de roinita (floarea stupului).

Acest produs este indicat in mod special pentru diferite probleme ale pielii sensibile: exema, acnee, psoriasis, dar si pentru cei care doresc o ingrijire naturala a pielii.

Pentru comenzi accesati bio-medical-estetic.ro

Sanatate Curata a etichetat articolul ”O firma din Iasi produce sapun si sampon din lapte de capra”:
, , , , , ,
Autorul a scris 324 articole