Cea mai simpla si sigura metoda de slabire: dieta si sport

Daca vrei sa slabesti, trebuie sa pornesti de la urmatoarea idee: daca vei manca o calorie mai mult decat ai consumat prin miscare, te-ai ingrasat! Reciproca e valabila.

Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa mentii balanta favoarabila greutatii tale. Pare simplu, si chiar asa si este.

In primul rand, de preferat este ca sportul pe care il practici trebuie sa fie de tip aerob, care sa consume din grasimile depuse deja. Alergarea, inotul, ciclismul, tenisul, dar si orice altceva iti pune corpul in miscare. Cu cat mai des faci miscare, cu atat mai bine.

In al doilea rand, caloriile pe care le inmagazinezi trebuie sa fie cat mai putine. Salatele, fructele, legumele, te vor ajuta sa te mentii satul si in acelasi timp sa nu te umpli de calorii. Evita carnea grasa, untul, uleiul, painea, fainoasele, zaharul si fii atent la etichetele produselor pe care le consumi. Totodata, trebuie sa stii ca un consum mare de lichide (bere, ciorbe, etc) iti maresc volumul stomacului, ceea ce va face ca in timp foamea sa te insoteasca permanent. Traieste dupa principiul: “Mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc!”

Iar daca vrei sa “trisezi” un pic, pentru rezultate rapide, poti consuma L-carnitina si produse naturiste pentru slabit in paralel. Succes!

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Cea mai simpla si sigura metoda de slabire: dieta si sport”:
Autorul a scris 324 articole