Dietele de slabit “la moda” in ultimii ani

nicoleta-luciu-slabireIn ultimii ani, odata cu evolutia internetului si a revistelor mondene, vedetele au dat moda dietelor in lume.

Un star de cinema sau un cantaret, care a dat o declaratie referitoare la o anumita dieta folosita, a declansat o reactie in masa.

Cu cat popularitatea vedetei a fost mai mare, cu atat si numarul de persoane care i-au preluat “secretele slabirii” a fost pe masura.

Care au fost dietele “la moda” in ultimii ani:

Weight Watchers a avut un “varf” de popularitate in anul 1997. In aceasta dieta fiecare aliment este punctat in functie de valoarea nutritionala.

Multe vedete de la Hollywood au fost fani The South Beach Diet in anul 2003. Aceasta este destul de stricta  si presupune trei faze distincte de alimentatie (prima saptamana este cea mai restructiva, fara dulciuri, fructe si carbohidrati). Regimul presupune si un program fix de masa si de somn, dar si multa miscare.

Lady Gaga, dar si Reese Witherspoon au testat Baby Food Diet in anul 2010. Regimul presupune consum de piureuri de morcov sau de mere, fara zahar sau alte ingrediente.

In anul 2011 toata lumea vorbea de dieta Dukan, cu ajutorul careia ducesa Kate Middleton a intrat in forma inainte de nunta.

In acest an, Paleo Diet pare sa fie “vedeta” regimurilor de slabire. Aceasta presupune consumul alimentelor cat mai naturale (peste, legume, carne slaba). Orice aliment care provine din agricultura industriala sau este procesat mult (branza, paine) este interzis.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Dietele de slabit “la moda” in ultimii ani”:
,
Autorul a scris 324 articole