Secretul “tineretii fara batranete” a reginei Sofia a Spaniei

Un supliment alimentar cu extract din rodie si seminte de struguri, care previne imbatranirea celulelor, a creierului si a inimii, este secretul “tineretii fara batranete” a reginei Sofia a Spaniei. Consumandu-l constant, la 73 de ani, regina Spaniei arata mult mai tanara si este in forma maxima.

Iata baneficiile principale ale samburilor de struguri si a rodiilor:

  • Samburii de struguri sprijina protectia celulelor impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi, avand efect benefic si asupra peretilor celulari. Uleiul de samburi de struguri contine cantitati insemnate de vitamina E si vitamina F, precum si unele minerale: zinc, cupru, seleniu. Dar, mai presus de toate, contine asa-numitele procianidine (prescurtat Opc), care sunt un agent anti-imbatranire de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C. Mai contine substante care ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange si a inimii, care catalizeaza actiunea unor vitamine in corp, care ajuta la tinerea sub control a reactiilor alergice.
  • Rodiile contribuie la protectia celulelor impotriva radicalilor liberi si au un efect benefic asupra sistemului cardiovascular si sanatatii arteriale.  O singura rodie pe zi asigura 40% din doza zilnica recomandata de vitamina C pentru adulti, este bogata in acid folic si vitaminele A si E. Acest fruct contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde.
Sanatate Curata a etichetat articolul ”Secretul “tineretii fara batranete” a reginei Sofia a Spaniei”:
, , , , ,
Autorul a scris 324 articole