Cum scapi de grasime prin lipoliza si mezoterapia

Lipoliza si mezoterapia sunt metode de reducere a stratului adipos din diferite zone ale corpului (zona “gusei”, “pungile de sub ochi”, abdomen, zona genunchiului, etc), prin injectarea unor substante. Lipoliza atinge straturile mai profunde ale pielii, iar ce mezoterapia imbunatateste aspectul de suprafata al pielii. La mezoterapie se injecteaza intracutanat un amestec de vitamine, minerale si medicamente la o distanta de 1 – 4 mm de suprafata pielii, iar injectarile in lipoliza sunt subcutanate, la 6 – 12 mm de suprafata pielii.

Lipoliza ca terapie de remodelare corporala reprezinta procesul de dizolvare a grasimilor localizate in depozite de dimensiuni mici si medii, care nu pot fi eliminate prin dieta sau exercitii fizice. Pot fi accesate toate zonele corpului, de la zona periorbitala pana la abdomen, coapse, solduri.

In aceasta medoda sunt utilizati mai multi agenti de lipoliza in combinatie cu alte substante ajutatoare (vasodilatatoare, de resorbtie, de hidratare, etc.). Produsul frecvent utilizat se numeste “fosfatidilcolina” (lecitina), ce se obtine din extract de soia.

Lipoliza ultrasonica utilizeaza valuri de frecvente multiple produse de un program soft, pentru a dezmembra adipocitele in mod selectiv, fara a afecta structurile alaturate.

La mezoterapie, substantele injectate interactioneaza cu celulele adipoase, determinand celulele sa elibereze grasimea si apoi consumul ei. De asemeni, este imbunatatita circulatia sangvina si drenajul limfatic în zona tratata, este indepartat tesutul fibrotic de conexiune si este dizolvat excesul de grasime. Prin mezoterapie se diminueaza efectul de celulita la femei.

 

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Cum scapi de grasime prin lipoliza si mezoterapia”:
, , , ,
Autorul a scris 324 articole