Abdomen plat cu dieta Flat Belly

Dieta Flat Belly a fost urmata de milioane de americani, care au dorit sa scape de cativa centimetri din talie.  Pentru a urma aceasta dieta e nevoie sa cumparati cartea cu acelasi nume care promite un abdomen plat si pierderea in greutate de pana la 15 kilograme in 32 de zile.
In mare, dieta este creata dupa retetele traditionale mediteraneene – mai exact, regiunile sudice. Acesta permite consumarea a 1600 calorii pe zi, cu accent pe produsele alimentare sanatoase, nerafinate, inclusiv nuci, fructe, legume, cereale integrale, fasole, seminte si proteine slabe. Carnea rosie este extrem de limitata – doar o data pe luna!

Regimul incepe cu o perioada de patru zile, in care se urmareste ca prin alimentatie sa se amelioreze balonarea, constipatia si sa accelereze arderile organismului. Dupa perioada de patru zile, cei ce tin dieta vor incepe programul de 28 de zile, cu accent pe grasimi mononesaturate la fiecare masa. Acest lucru, potrivit autorilor, este secretul regimului Flat Belly. Exercitiile fizice in timpul dietei sunt optionale, dar incurajate de autori.

Cartea include 80 de retete, cu analiza nutritionale pentru fiecare dintre ele.
Dezavantaje ale dietei Flat Belly includ:

– dificultatea de a mentine rata de pierdere in greutate dupa perioada initiala de 32 de zile;

– numarul mic de calorii (1600) este prea mic pentru majoritatea oamenilor, care ar putea duce la renuntare si

– efectul yo-yo, de revenire la dimensiunile initiale dupa terminarea dietei.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Abdomen plat cu dieta Flat Belly”:
, , ,
Autorul a scris 324 articole