Dieta vegetariana, calea spre o viata lunga si sanatoasa

Despre persoanele care au ales sa treaca la un sistem de alimentatie vegetarian s-a scris mult, cu argumente pro si contra.

Vegetarienii considera acest sistem de alimentatie un mod de viata. Unii au trecut la astfel de dieta pe un termen scurt sau mediu, dar sunt foarte multe persoane care au ales sa elimine definitiv carnea din alimentatie.

“Nimic nu va aduce beneficii mai mari pentru sanatatea umana si nu va creste sansele de supravietuire a vietii pe Pamant ca evolutia catre o dieta vegetariana”, spunea Albert Einstein.

Pe langa kilogramele pe care le veti pierde ca urmare a acestei diete, veti obtine reale beneficii legate de starea de sanatate.

Cei care tin post, stiu ca si din alte alimente in afara de carne se pot face mancaruri delicioase, comparabile cu cele traditionale.

Daca se pune accent pe consumul de fructe, legume proaspete, seminte si plante verzi bogate in proteine si fier veti obtine si o eliminare a toxinelor din organism.

Daca sunteti in etapa in care doriti sa treceti la acest stil de viata e bine sa consultati un nutritionist care va va ajuta sa planificati un meniu care sa  intruneasca nevoile nutritionale zilnice ale organismului.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Dieta vegetariana, calea spre o viata lunga si sanatoasa”:
, , , , ,
Autorul a scris 324 articole