Vinul, sanatate la butoi

Studiile au aratat ca locuitorii din zona viticola Bordeaux traiesc mai mult si au IQ-ul mai ridicat decat conationalii lor.

De asemenea, rata de incidenta a atacurilor de cord este mult mai scazuta.

Consumata in cantitati moderate, aceasta bautura poate oferi multiple beneficii consumatorilor.

Aceasta pentru ca vinul contine antioxidanti, ce provin din samburi si pielita strugurilor, ce lupta cu radicalii liberi si protejeaza astfel celulele sanatoase.

Mai mult, resveratrolul continut impiedica trombocitele sa se alipeasca, prevenind aparitia infarctului.

Acelasi resveratrol are capacitatea de a accelera arderea grasimilor din junk food.

Un raport publicat in jurnalul Asociatiei Americane pentru Cancer arata ca vinul rosu poate reduce riscul de cancer pulmonar.

Vinul ajuta si cand este folosit la gatit. Un studiu a aratat ca, dupa ce a fost marinata in vin rosu timp de doua ore, carnea la gratar are cu 88% mai putine substante cancerigene.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Vinul, sanatate la butoi”:
, , , , ,
Autorul a scris 324 articole