Dieta de slabire a la Hollywood

dieta jennifer_anistonActritele Gwyneth Paltrow si Jennifer Aniston au declarat recent ca sunt adeptele regimului de slabire si mentinere in forma bazat pe supe. Vedetele sustin ca aceasta este metoda ideala de obtinere a tuturor nutrientilor necesari pe parcursul zilei, iar avantajul este ca pot fi mai usor de mentinut intr-un program de nutritie, gratie faptului ca gustul poate fi controlat si imbunatatit.

Dieta cu supe

Orice fel de supa ai alege, ideea este ca poti manca una dintre ele oricand iti este foame. In plus, poti consuma si alte alimente permise:

Ziua 1 – supa + orice fruct cu exceptia bananelor
Ziua 2 – supa + legume crude sau gatite (fara cartofi si fasole boabe)
Ziua 3 – supa + fructe si legume
Ziua 4 – supa + 3 banane + lapte batut
Ziua 5 – supa + carne de vita (sau legume)
Ziua 6 – supa + carne de vita + legume
Ziua 7 – supa + orez + legume

Alte supe recomandate pentru slabire:

  • Supa de linte – Este un aliment complex care aduce organismului energie si multe elemente esentiale: fier, calciu, sodiu, potasiu, proteine vegetale, vitaminele B si C.
  • Supa de varza – Este cea mai stimulatoare pentru arderea grasimilor. Are putine calorii si multe fibre; de aceea, o poti consuma in orice cantitate fara griji.
  • Supa de rosii – Contine multi antioxidanti care influenteaza controlul apetitului si aduc satietatea usor, stimuland totodata arderea grasimilor.
Sanatate Curata a etichetat articolul ”Dieta de slabire a la Hollywood”:
,
Autorul a scris 324 articole