Lamaia si bicarbonatul de sodiu, combinatia pentru sanatate

lamaieIntr-o epoca in care rata imbolnavirilor creste spectaculos, oamenii cauta tot felul de tratamente alternative. Astfel, inĀ  organismul uman pot aparea schimbari ale pH-ului care duc la aparitia diverselor afectiuni, de la cele comune, cum ar fi infectiile fungice, pana la cele grave, asa cum este cancerul.

Un organism al carui pH este de 7.35 – 7.45, este ferit de pericolul de a se confrunta cu afectiunile amintite, dar si cu altele, care mai de care mai neplacute: , scaderea imunitatii si instalarea virozelor, durerile articulare si muscular, tulburarile hormonale, bolile cardiovasculare, tranzitul intestinal incetinit, bolile sistemului excretor, afectiunile hepatice, tulburarile de greutate, irascibilitatea si oboseala etc.

Exista insa doua ingrediente la indemana oricui: lamaia si bicarbonatul de sodiu. Impreuna, acestea ajuta la lupta impotriva celulelor canceroase, dar si a altor boli din organism, ajutand trupul sa isi gaseasca propria abilitate de a restabili echilibrul si de a se curata de ceea ce a cauzat boala de la inceput.

Pentru a prepara aceasta bautura-minune, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 2 lingurite de zeama de lamaie organica, proaspat stoarsa;
  • o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu;
  • 225 ml de apa.
Sanatate Curata a etichetat articolul ”Lamaia si bicarbonatul de sodiu, combinatia pentru sanatate”:
, ,
Autorul a scris 324 articole