Unele legume te ajuta sa arzi grasimea abdominala. Vezi aici care!

Un studiu al cercetatorilor americani arata ca unele legume pot stimula, de fapt, arderea grasimii abdominale. Mike Geary, antrenor si specialist in nutritie spune: “pun pariu ca nu stiati ca exista o anumita categorie de legume care contine fitonutrienti unici, care ajuta in lupta impotriva grasimii incapatanate. Substantele chimice din organismul dumneavoastra, provenite in urma poluarii aerului, a apei, produselor de curatare, materialelor de uz casnic, materialelor plastice, cosmetice, etc, pot reactiona cu hormonii in asa fel incat se produce o stocare a excesului de grasime din organism”.

Aceste substante chimice nocive sunt cunoscute sub numele de xenoestrogeni. Xenoestrogenii au un efect estrogen in corp. De asemenea, aceste substante chimice estrogene la care suntem expusi în fiecare zi pot crea multe alte probleme (inclusiv riscurile de cancer pe termen lung).

“Unul principalele trucuri pe care le spun clientilor mei, ce ma angajeaza pentru consiliere nutritionala, este sa consume cat mai multe legume crucifere precum broccoli, conopida, varza de Bruxelles, varza, etc, deoarece contin fitonutrienti unici, precum indol-3-carbinol (I3C), care ajuta la lupta împotriva acestor compusi estrogenici si impotriva grasimii de pe abdomen. Iar daca gustul  o problema, puteti invata sa le condimentati cu ierburi aromatic, usturoi si un pic de branza”, a spus specialistul in nutritie.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Unele legume te ajuta sa arzi grasimea abdominala. Vezi aici care!”:
, , , , ,
Autorul a scris 324 articole