Regimul Jenny Craig – pierzi kilograme cu alimente semipreparate

Compania ce gestioneaza aceasta dieta a fost fondata în 1983 de catre Jenny Craig si sotul ei, Sidney Craig (foto).

Compania are mai mult de 700 de centre de management in Statele Unite ale Americii, Canada, Franta, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Puerto Rico.

Programul combina programele individuale de consiliere pentru controlul greutatii, cu un meniu de alimente congelate si alte produse alimentare, care sunt distribuite prin magazinele firmei sau expediate direct clientilor.

Programul de management al greutatii combina nutritia si activitatea fizica cu consiliere din partea expertilor companiei, pentru a ajuta clientii sa isi schimbe stilul de viata si obiceiurile alimentare.

Odata ce ajunge la nivelul de greutate dorit, clientii nu mai trebuie sa se bazeze pe alimentele preambalate, meniurile planificate, sau consultari pentru a mentine un stil de viata sanatos.

Jenny Craig ofera programe de pierdere în greutate adaptate pentru femei, barbati, persoane cu diabet zaharat si seniori.

Dieta Jenny Craig nu interzice niciun aliment, ci doar recomanda moderatia cu portii mici si dese.

Dieta recomanda ca toate mesele (mic dejun, pranz si cina) sa fie reci, la care se adauga suplimente precum: fructe si legume proaspete, cereale integrale, produse lactate cu putine grasimi.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Regimul Jenny Craig – pierzi kilograme cu alimente semipreparate”:
,
Autorul a scris 324 articole