Acid hialuronic, “cheia de la fantana tineretii”

Acidul hyaluronic este o proteina care apare in mod natural in corpul uman si un hidratant biologic al pielii, care atrage si retine apa pentru o hidratare imbunatatita. In ultima vreme la moda sunt procedurile de injectare a acidului hialuronic, pentru umplerea ridurilor si marirea buzelor.

De asemenea, acidul hyaluronic se foloseste pentru ameliorarea cearcanelor, stergerea santului lacrimilor, remodelarera formei nasului si barbiei, a volomului obrajilor, dar si remodelarea volumetrica a corpului ( fese, sani, coapse, gambe, penis, etc).

Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime, la nivelul tesuturilor precum si la nivelul cartilajelor articulatiilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei: supletea, elasticiatea si tonicitatea.

O sedinta de indepartare a ridurilor dureaza intre 10 si 30 de minute si are efect vizibil imediat, valabil jumatate de an.

O interventie pentru marirea buzelor costa in jur de 500 de euro.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Acid hialuronic, “cheia de la fantana tineretii””:
, , , , , ,
Autorul a scris 324 articole