Trei pasi pentru un abdomen plat

Daca te nemultumeste forma abdomenului tau, ce incepe sa capete forme “rotunjite” trebuie sa tii cont de anumite lucruri pentru a-l face sa revina la forma initiala.

Trei sunt cele mai importante:

1. In primul rand, cantitatile mari de mancare vor dilata stomacul. Evita sa mananci mult, la ore neregulate, si incearca sa iei masa de mai multe ori pe zi, dar numai portii mici. Nu te ridica doar cand esti satul de la masa! Evita berea, dar si consumul de cartofi, orez si produse facute din faina de grau.

2. In al doilea rand, “convexitatea” formei stomacului este ajutata de un perete abdominal slab, cu muschi netonifiati prin exercitii. Pentru aceasta incearca sa faci (aproape) zilnic diferite exercitii pentru abdomonali. Ca sa nu te plictisesti, poti incerca forme diferite ale exercitiilor ce intaresc abdominalii.

Incearca sa alternezi zilele in care faci astfel de exercitii cu ingreunare (prin tinerea unei greutati pe piept, cu 10-20 repetari) cu zile in care faci peste 50 de repetari/set. Vei obtine astfel un perete abdominal puternic si tonifiat ce va pastra o forma plata in regiunea medie a corpului tau.

Pasul 3: Important: Exercitiile pentru abdominali, nu “topesc” grasimea din aceasta zona. Pentru aceasta trebuie sa faci multe antrenamente din sporturi aerobic, ce ajuta talia sa se subtieze. Alergarea, inotul, ciclismul, dar si “aerobicul” in diferitele sale forme, te vor ajuta sa iti atingi scopul propus.

Rezultatele acestor pasi vor fi vazute atat de tine cat si de toti cunoscutii tai. Succes!

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Trei pasi pentru un abdomen plat”:
, ,
Autorul a scris 324 articole