Cum scapi de cosurile de pe fata

Cosurile ce apar pe fata adolescentilor (si nu numai) constituie o problema presanta, ce trebuie rezolvata cat mai repede de persoana in cauza. Multitudinea de “retete minune” ce li se promit celor cu probleme, nu dau de cele mai multe ori rezultatele scontate.

Din start trebuie spus ca medicul dermatolog intelege altfel aceasta afectiune a pielii si va poate ajuta sa o rezolvati. Daca veti merge “pe ghicite” ati putea avea surpriza sa cheltuiti mai multi bani decat daca ati fi apelat din start la serviciile medicale.

Studiile au aratat ca un organism supus unor procese toxice precum fumatul, poluarea, consumul unor alimente cu E-uri, coloranti sintetici, grasimi, reactioneaza si in acest fel, al aparitiei unor cosuri.

Concluzia este simpla: tratamentul trebuie sa inceapa cu o cura de detoxifere a organismului. De asemenea, persoana nu trebuie sa consume alimente ce contin zahar (ciocolata, prajituri, înghetata, sucuri etc.), deoarece acest produs inchide porii si usuca tenul, favorizand acest proces.

In ceea ce priveste tratamentele locale, medicul dermatolog, eventual in cooperare cu cel endocrinolog, va poate oferi cea mai buna varianta de tratament.

Nu in ultimul rand ajuta curatenia perfecta a pielii, facuta cu un sapun antibacterian, iar vizita la un cosmetician poate aduce rezultate multumitoare.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Cum scapi de cosurile de pe fata”:
, , , ,
Autorul a scris 324 articole