Dieta cu gheata. Asa slabeste boxerul Lucian Bute inainte de meciuri

Pentru boxeri sau cei de la alte sporturi de contact intrarea in categorie e o conditie esentiala pentru a putea participa la concursuri.
Melanie Olivier, nutritionista clubului canadian de box Interbox, a spus ca Lucian Bute mananca normal pana in apropierea concursului si slabeste brusc in ultima saptamana.
Strategia alimentara a celor de la Interbox (pentru care a boxat si Leonard Doroftei), impreuna cu antrenorul si nutritionistul, prevede ca patru zile inaintea meciurilor boxerii stau cat mai mult cu un prosop rece pe cap si mananca gheata.
Dieta cu gheata este folosita pe scara larga mai ales in randul sportivilor desi nu este consacrata, fiind in stadiu de cercetare, fara sa existe înca o concluzie medicala certa.
In acest fel, stomacul este “anesteziat” prin aportul de gheata si astfel dispare senzatia de foame.
Sportivii mentin temperatura corpului cat mai scazuta cu prosoape reci deoarece organismul consuma calorii pentru pastra o temperatura normala a aparatul digestiv.
Dieta poate da complicatii de natura digestiva sau respiratorie.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Dieta cu gheata. Asa slabeste boxerul Lucian Bute inainte de meciuri”:
, ,
Autorul a scris 324 articole

Articole recomandate

One Comments

  1. antoniu says:

    Dieta- medicament, pe baza de DICARBOLEMON este una din cele mai puternice si sanatoase din cate exista, datorita vitaminelor, mineralelor si a tuturor oligoelementelor antioxidante care se regasesc in acest fruct [LAMAIA]. Aceasta dieta este foarte apreciata in SUA datorita efectelor sale miraculoase. Se mixeaza cu tinctura de usturoi in programul MSCS -personalizat – 1. detoxifiere 2. nutritie celulara 3.{fitopsiho terapie } Info/mess : [email protected] sau tel 0729.050.797 // 0734.594958/ fax: 0343.814.171

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sectiuni

Comentarii