Dieta Master Cleanse, slabire si detoxifiere

Dieta Master Cleanse te ajuta sa slabesti si sa te detoxifiezi prin consumul de limonada, facuta din apa minerala necarbozificata, o lamaie stoarsa  si un ardei iute rosu pisat, indulcita cu sirop de artar sau miere naturala.

Chiar daca exista multi medici nutritionisti care o contesta, dieta Master Cleanse are numerosi adepti, mai ales in randul vedetelor (Ashton Kutcher, Demi Moore, Beyonce, Gwyneth Paltrow).

Si ceea ce este cert, dieta care trebuie urmata de la 3 zile la 2 saptamani chiar da rezultate.

Pe timpul acestui regim, limonada se va consuma pe tot parcursul zilei.  In plus, dimineata se va bea un pahar de apa cu sare iar seara, inainte de culcare, un ceai laxativ.

Organismul va fi fortat sa elimine rezidurile si va fi, totodata, hranit cu substante nutritive: vitamina C, vitamina B, riboflavina, calciu, fosfor, magneziu, proteine si hidrati de carbon.

Este posibil ca in primele zile ale dietei sa resimtiti un disconfort fizic, deoarece organismul tau nu este pregatit pentru schimbarile pe care le sufera si are nevoie de o perioada de adaptare.

Detoxifierea cu lamaie:

– Dimineata la trezire veti bea un pahar de apa cu sare.

– Seara se consuma un ceai cu efect laxativ.

– Pe tot parcursul zilei veti bea intre 6 si 12 pahare de limonada.

– De asemenea puteti bea cata apa simti nevoia.

Cum se prepara limonada: 12 pahare de apa, 12 linguri de sirop de artar sau miere, suc de la 6-7  lamai si jumatate de lingura de ardei iute pisat.

Lamaia este unul din cele mai bune alimente detoxifiante, datorita continutului bogat in vitamina C.

Ea contine substante nutritive, precum vitamina B, riboflavina, calciu, fosfor, magneziu, proteine si hidrati de carbon, care te ajuta sa rezisti pe parcursul curei.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Dieta Master Cleanse, slabire si detoxifiere”:
, , ,
Autorul a scris 324 articole