Masti pentru fata din fructe

Fructele pot fi folosite pentru hidratarea si regenerarea tenului.

Piersicile reimprospateaza tenul si-i ofera luminozitate de durata. Se amesteca jumatate de piersica pasata, cu doua lingurite cu smantana si doua lingurite cu miere de albine. Compozitia se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 30 de minute.

Lamaia este recomandata pentru tenul mixt. Se amesteca un galbenus cu doua lingurite cu miere si o lingurita cu suc de lamaie. Aplicati masca pe fata si lasati-o sa actioneze un sfert de ora, dupa care clatiti.

Strugurii sunt o sursa de vitamine pentru ten. Doua linguri cu iaurt se amesteca cu must sau cu suc de struguri pana ce se obtine o pasta moale. Intindeti-o pe piele si lasati-o sa actioneze 20 de minute, apoi clatiti.

Portocalele curata si vitaminizeaza
Incercati o masca folosind pulpa zdrobita a unui astfel de fruct, amestecata cu pulpa de grepfrut. La acestea adaugati 100 g miere si amestecati pana la omogenizare. Intindeti bine pe fata compozitia, lasati-o sa actioneze 15 minute, apoi clatiti cu apa calda.

Bananele previn ridurile si vitaminizeaza tenul. Amestecati doua banane mai verzi cu o lingura cu miere si o jumatate de pahar cu iaurt. Aplicati masca pe fata pentru 20 de minute, apoi spalati-va cu apa calduta.

Merele Curatati un mar, dati-l prin razatoarea marunta, apoi combinati cu o lingura cu miere. Puneti amestecul pe fata si lasati-l sa actioneze 20 de minute, dupa care spalati-va doar cu apa.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Masti pentru fata din fructe”:
, , , , ,
Autorul a scris 324 articole