Dieta de slabire cu weekenduri “libere”

Un expert in nutritie a pus la punct o dieta in care puteti manca anumite alimente mai putin recomandate in weekend si totusi sa slabiti.

Paul Rivas afirma ca persoanele care sunt active fizic, mananca alimente sanatoase in timpul saptamanii si triseaza doar in weekend, vor pierde din greutate in mod constant.

De luni pana vineri, practicantii „Dietei Trisorului” trebuie sa manance o dieta in stil mediteraneean (fructe, legume, cereale integrale, lactate slabe, alune). Zilnic, sunt recomandata trei mese principale si doua gustari din fructe, nuci, iaurt, batoane de proteine etc. In timpul saptamanii nu sunt permise painea, grasimile saturate si alcoolul.

In weekend, puteti consuma pizza, vin, ciocolata, unt de arahide, inghetata, paine, carne si nuci, fara frica ca veti pune la loc ce ati pierdut in zilele lucratoare.

„Daca exagerezi doar in weekend, rata metabolica creste pentru a face fata numarului mare de calorii in plus si continua sa fie ridicata si in timpul saptamanii”, arata Paul Rivas, cel care a pus la punct aceasta dieta.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Dieta de slabire cu weekenduri “libere””:
,
Autorul a scris 324 articole