Slabire 3 kilograme intr-o saptamana

masti fata fructeUn regim sarac in dulciuri si carbohidrati, combinat cu exercitii sportive, va pot ajuta sa pierdeti fara prea mult efort 3 kilograme intr-o saptamana. In meniu trebuie incluse, in aceasta perioada, urmatoarele alimente, ce ajuta foarte mult la arderea grasimilor:

Zeama de lamaie – Sucul de lamaie, fara zahar, ajuta foarte mult in arderea grasimilor. In fiecare dimineata este recomandat sa consumati zeama de la o lamaie intr-un pahar cu apa calduta.

Ardei iute – Capsaicina, compusul activ care contribuie la calitatile dietetice ale ardeiului iute, reduce pofta de mancare si regleaza tensiunea arteriala. Ardeiul iute proaspat, introdus in cat mai multe mese timp de o saptamana, poate insa irita stomacul.

Supa de varza este foarte saraca in calorii. O cura cu supa de varza va va ajuta cu siguranta sa pierdeti kilograme, insa cu costul lipsei de energie.

Orez brun – O dieta cu orez brun fiert in apa, fara sare si ulei, va va ajuta in detoxifiere. Puteti consuma fructe proaspete si alte legume, insa nu legume bogate in amidon, precum cartofi.

O jumatate de grepefruit se consuma la micul dejun, alaturi de dou? oua, o alt? jumatate la pranz cu o salata si putina carne slaba si inca o jumatate la cina alaturi de peste si legume verzi.

Toate alimentele de mai sus, consumate cu atentie, va pot ajuta sa slabiti aproximativ 3 kilograme intr-o saptamana.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Slabire 3 kilograme intr-o saptamana”:
,
Autorul a scris 324 articole