STUDII Sucul de rodii, bautura aliata cu sanatatea

Sucul de rodii are o concentratie mai mare de antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde, fiind o bautura extrem de populara in Orientul Mijlociu si nu numai.

Acesta este folosit în bucatariile traditionale iraniana si indiana, iar in Statele Unite ale Americii a inceput sa fie comercializat pe scara larga în 2002.

Sucul de rodie are un efect pozitiv asupra organismului, iar daca este baut zilnic, ajuta la cresterea nivelului de testosteron si automat determina un apetit sexual mai puternic, sustin cercetatorii britanici.

De asemenea, artrita, boala articulatiilor, poate fi ameliorata cu ajutorul rodiilor. Potrivit cercetatorilor de la Universitatea Case Western Reserve, culturile de tesut din celulele cartilaginoase umane raspund la extractul de rodii. Inflamatiile sunt reduse si enzimele care distrug cartilagiul devin inactive.

Sucul de rodie are efecte benefice pentru sanatate: ajuta la tratamentul infertilitatii, protejeaza impotriva bolilor cardiace si contine o cantitate mare de acid folic.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”STUDII Sucul de rodii, bautura aliata cu sanatatea”:
, , , ,
Autorul a scris 324 articole