Dieta de opt ore

David Zinczenko si Peter Moore, doi scriitori americani, sustin, in noua lor carte – “Dieta de 8 ore: Uite cum dispar kilogramele fara sa te uiti la ce mananci!”, ca putem pierde in greutate mancand orice dorim, dar numai intr-un anumit interval orar.

Autorii sustine ca putem pierde 4,5 kilograme intr-o saptamana si pana la 10 kilograme in sase saptamani, atat timp cat ne alegem un interval orar in care sa mancam fara sa-l depasim: de la 9 dimineata la 5 seara sau de la 11 dimineata la 7 seara.

“Corpurile noastre nu pot procesa mancarea pe care o consumam (in afara orelor recomandate), iar acele calorii ajung acolo unde n-ar trebui”, se arata in cartea publicata.

Conform cercetarii, restrictionarea perioadei de timp in care mananci face ca organismul tau sa arda mai multe calorii pe timpul zilei – deci cu cat mananci mai mult, cu atat metabolismul tau devine mai lenes.

Autorii teoriei explica faptul ca mancatul pe tot parcursul a 24 de ore sunt cei doi factori responsabili pentru statisticile alarmante ale bolnavilor de diabet si de obezitate.

Explicatia este “aparitia luminii artificiale, ce a dus si la extinderea artificiala a perioadei in care mancam. Ritmurile noastre sunt dotate cu un semn “stop” natural si ne lovim de acest semn aproape in fiecare zi. Intervalul nostru extins distruge starea buna a sistemului digestiv si intervine in hormonii si enzimele care il conduc.”

“In cei mai simpli termeni, Dieta de opt Ore este o modalitate de a extinde perioada dintre ultima gustare (n.r. din ziua precedenta) si micul dejun, oferindu-i corpului posibilitatea de a arde depozitarile de grasime pentru energie de care are nevoie. Si le arde intr-adevar”, se mai explica in carte.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Dieta de opt ore”:
, , ,
Autorul a scris 324 articole