Cinci tratamente impotriva caderii parului

grapefruit slabire regim

Desi in mare parte din cazuri caderea parului are cauze genetice, mai ales la barbati, podoaba capilara poate fi ajutata sa se regenereze cu cateva tratamente, ce se aplica o data pe saptamana:

Masca cu ulei de masline, lamaie si banane. Se amesteca o ceasca de miere, o banana, o lingura de ulei de masline si o lingurita de suc de lamaie. Se amesteca ingredientele pana la omogenizare si se aplica pe parul umed. Dupa 30 de minute se clateste cu apa calduta.

Masca cu ulei de masline si galbenus de ou se face dintr-un ou, o lingura de ulei de masline si o lingura de suc de lamaie. Se separa albusul de galbenus si se amesteca uleiul de masline, zeama de lamaie si galbenusul de ou pana se omogenizeaza. Amestecul se aplica la radacina parului.dar si pe lungimea acestuia. Dupa o ora se clateste cu sampon.

Tratament cu usturoi – 3 catei de usturoi, 3 linguri de miere, o lingura de ulei de ricin,o lingura de ulei de masline si doua galbenusuri de ou. Se amesteca toate ingredientele pana ce se omogenizeaza si se aplica pe radacina parului cat si pe lungimea firului. Dupa 40 de minute si clateste bine cu apa si sampon.

Uleiul de argan se aplica de la radacina pana la varfuri si se lasa pe par 30 de minute, dupa care se clateste cu apa si sampon.

Tratament cu iaurt – un iaurt si 10 capsule de vitamina E se amesteca si se aplica pe radacina si pe lungimea firului de par. Mentine tratamentul timp de 30 de minute dupa care spala bine cu sampon.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Cinci tratamente impotriva caderii parului”:
,
Autorul a scris 324 articole