Metoda de slabire de 30 de zile, creata de Tracy Anderson

Antrenoarea Tracy Anderson a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce a antrenat celebritati precum Madonna si Gwyneth Paltrow, pe baza unui program propriu.

Programul creat de Tracy Anderson contine trei cicluri (de cate zece zile) cu  exercitii pentru reliefarea musculaturii, exercitii cardio si un regim alimentar specific. Tinta este de a intari grupele de muschi de dimensiuni mai mici, pentru a nu da impresia de masivitate.

Miscarile specifice vizeeaza tonifierea muschilor auxiliari printr-un sistem complet de exercitii, care cuprinde peste 3000 de miscari, ce actioneaza la nivelul tuturor grupelor de muschi.

Cateva din regulile exercitiilor sunt urmatoatele:

– respira in ritmul miscarilor, astfel incat sa nu ramai fara suflu
– repeta miscarile, pana in momentul in care vei resimti efortul, in muschii bratelor
– spatele drept si muzica antrenata
– trage umerii spre spate si tine musculatura abdomenului in tensiune
– misca restul trupului in armonie cu bratele
– miscarea trebuie sa fie continua si energica, iar bratele sa ramana in tensiune, pe tot parcursul exercitiului.

Ca meniu, se accepta in aceasta perioada alimente bogate în nutrienti si fibre, fiind eliminata mancara solida, pentru un meniu organic, bazat pe plante.

Autoarea sustine ca doua mese lichide pe zi (supe sau cocktail-uri din legume) si inca una solida, dar neaparat vegetariana, mentine energia in limitele normale, ba chiar ofera o putere mai mare de concentrare.

Cartea “Metoda de 30 de zile. Programul de slabire care face posibila perfectiunea”, scrisa de Tracy Anderson, este disponibila de curand in librariile din Romania.

Sanatate Curata a etichetat articolul ”Metoda de slabire de 30 de zile, creata de Tracy Anderson”:
, ,
Autorul a scris 324 articole